Misshandlade hästar från Spanien

 

 

Namn: Quinnie
Färg: svartskimmel(?)
Ras: Polskt Varmblod
Kön: Sto
Storlek: 171 cm
Född: 2002
Quinnie  är en mycket vacker flicka som är duktig på det mesta. Hon har speciellt tävlat  i fälttävlan och hoppning. Men hon är även duktig på dressyr. Hon passar till  mycket och är väldigt snäll. Hon är mycket gosig och älskar att bli rycktas och  kelas. Hon är inte så skygg, men lite.
Namn:Maravillas(betyder underverk) (Uttalas Maravijas)
Färg: Svart
Ras: Andalusier
Kön: Sto
Storlek: 154
Född: 2007 (6 år)
Maravillas eller Vija som hon kallas är en glad och pigg tjej som inte Ida  blir rädd. Hon är väldigt säker och trygg. Hon älskar när det är lite fart i  ridningen. Därför har hon fått hoppa en del innan. Hon är duktig på hoppning,  och kommer nog kunna tävla snart med träning. Hon är duktig på dressyr, om man  gör det roligt för henne. Hon är väldigt kelig i boxen.

Namn: Messy
Färg: Prickig (tigrerad (?)
Ras: Knabstubber
Kön: Sto
Storlek: 156 cm
Född:2005 (8 år)
Messy är en blyg lite rädd flicka som är rädd att göra fel. Hon är inriden och påbörjad utbildning i dressyr. Hon är väldigt känslig och behöver en mjuk hand. Hon har skrittats här, mer har vi inte hunnit/vågat. Hon är oftast snäll i boxen, alltid rädd tt skad eller göra fel. Hon behöver nån som är snäll och inte allt för hår mot henne. (Hon är bror med Ciden)
 
 


Namn:
Färg:
Ras:
Kön:
Storlek:
Född:
Namn:
Färg:
Ras:
Kön:
Storlek:
Född:


 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)